Lånat

Att låna kan vara enkelt och bekvämt.

Att byta bank

30 mars

Som vi tidigare pratat om så finns det ofta många små avgifter i vår vardag som man gärna blir av med just får att kunna spara in lite pengar här och där. En plats där det finns otroligt många avgifter som man inte tänker på är hos banken. Varje år får man betala avgifter för kort, dosor och konton som dras utan att man egentligen blir mer upplyst om det än den lilla informationen på kontoutdraget.

Ett smart tips för att komma undan dess kostnader kan vara att boka ett möte hos din bank och se över alla dina tjänster du har hos dem och vad dessa egentligen kostar dig. Känner du att summorna är för stora finns det garanterat pengar att spara genom att till exempel byta bank. Jag håller just nu på att göra just detta och i och med att jag även kan ha mina försäkringar hos detta bolag sparar jag in hundralappar varje år bara på att byta bank.

Många tror nog att det är väldigt omständligt att byta bank. Så behöver det inte alls bli, utan ofta behöver du bara prata med dem du vill byta till och så behöver du inte prata med din gamla bank eller någonting, utan de fixar det mellan bankerna.

Inga kommentarer.

Lämna ett svar