Lånat

Att låna kan vara enkelt och bekvämt.

En jul uta eko i plånboken!

24 november

Ett tips såhär i juletider om man vill spara pengar som jag rekommenderar är att göra sina egna julklappar. Har du kanske en hobby som du kan dra nytta utav, så är ju alltid det ett plus! Jag som designar mina egna gav till exempel bort en hel del smycken förra julen, vilket inte skapade ett sådant eko i plånboken som julklappsinhandling annars brukar göra. Presenterna blev även mycket uppskattade, då jag lagt ner tanke i det jag gjort, och det blev en väldigt personlig present. En annan bra present som jag själv fått en gång var att jag blev bjuden på middag och bio, vilket också uppskattades väldigt mycket. Tror ofta att julklappar kretsar väldigt mycket kring materiella ting, medans det i själva verket är de mer eftertänkta och personliga presenterna som man uppskattar.

Så tänk inte på att köpa den dyraste presenten, utan den med mest eftertanke!

Inga kommentarer.

Lämna ett svar