Lånat

Att låna kan vara enkelt och bekvämt.

Spartips inför 2011

07 februari

Jag hoppas att ni alla har fått en bra början på det nya året! Under detta år har jag beslutat mig för att tänka ekonomiskt kring det mesta, inte göra en massa onödiga inköp och verkligen tänka igenom det jag köper. Dock kommer jag ändå försöka att ha ett trevligt år med en del upplevelser och resor. Detta kanske låter som någonting som inte går att kombinera men jag ska i alla fall ge det ett försök.

För att kunna ha roligt men samtidigt spara pengar tänkte jag ge er några tips!
– Ska du handla på nätet? Leta då upp om det finns några aktuella rabatter eller erbjudanden hos denna butik. På nätet finns det en hel del olika sidor med rabattkoder som man kan använda sig av för att sänka utgifterna.
– Ett smart tips när du ska bjuda på fest eller middag är att anordna knytis. På så sätt bidrar alla gäster med någonting till festen och det behöver inte kosta allt för mycket.
– Gör så att varje gång du får lösa småmynt i väskan eller plånboken så stoppar du dessa i en burk eller spargris. När du sedan märker att burken börjar bli full så öppnar du den och vips så har du en massa pengar som du inte har tänkt på att du har!

Inga kommentarer.

Lämna ett svar