Lånat

Att låna kan vara enkelt och bekvämt.

Vardagslyx, hälsa och kreativitet

11 april

Det finns tider när man måste dra ner på kostnaderna av olika anledningar; sjukskrivning och arbetslöshet till exempel, men vardagslyxen behöver man inte pruta på.

Det bästa i livet är gratis; den dagliga motionsrundan till exempel. Faktum är att man får energi av att röra på sig och det sätter fart på livsandarna. Försök ta dig ut i naturen dagligen för lite frisk luft. Det är bra för både kropp och själ. Tankeverksamheten och kreativiteten blir bättre av att man motionerar och syresätter blodet. Svåra omständigheter känns enklare att hantera när kroppen och sinnet stärks av motion och frisk luft.

Att äta bra behöver heller inte vara dyrt. Googla efter billig och nyttig mat eller låna böcker med recept på biblioteket. Några roliga böcker i ämnet nyttig, god och billig mat är: Matbok för fattig gourmet och ”Må bra mat” för fattig gourmet.

Någonting som är viktigt att komma ihåg är att alla har någonting att ge. Alla är kreativa människor. Framförallt blir man glad av att lära känna sina kreativa sidor och kanske den nya skaparlusten kan leda till nya inkomstkällor.

Inga kommentarer.

Lämna ett svar