Lånat

Att låna kan vara enkelt och bekvämt.

Vinna pengar på lotto

13 april

Någon mer än jag som tänkt på det där med att spela och vinna pengar? Det känns ju som att det egentligen inte kan vara så svårt att vinna pengar på det. Visserligen beror det ju på vad man spelar för någonting, vissa spel måste man ju ha en viss kunskap om och eventuellt även läsa på en hel del innan man satsar sina pengar.

Ett spel som dock inte kräver så mycket förkunskaper och som blivit stort här i Sverige är Lotto. Här gäller det att gissa vilka sju nummer som kommer att slumpas under veckans lottodragning på TV och ju fler siffror du prickar in på den rätta lottoraden, desto mer pengar vinner du! Spelet i sig kostar inte särskilt mycket att spela men en vinst kan istället förändra ditt liv.

Om man utöver själva lottospelet vill ha en chans på en liten bonus så kan man även spela på lotto. Detta är ett extraspel som man som spelare på lotto får ta del av. Här gäller det att ännu en gång gissa rätt siffror men då även gissa vilken ordning de kommer i. Veckans joker resultat redovisas även det på TV men kan även läsas på lotton.se

Inga kommentarer.

Lämna ett svar